luni, 6 mai 2013


Şcoală transformată în cinematograf
În cursul zilei de joi, 4 aprilie, întrucât vremea nu a fost favorabilă excursiei planificate, holul    Şcolii Gimnaziale Nehoiu s-a transformat în cinematograf, pentru că elevii claselor V-VIII au vizionat două filme încântătoare alături de profesori.
Primul film s-a numit Hugo. Elevii au fost foarte emoţionaţi, deoarece personajul principal era un copil  de vârsta lor, care si-a pierdut tatăl intr-un incendiu  şi a fost nevoit  să îşi continue viaţa alaturi de unchiul lui, care era foarte dur si exigent cu el. Elevii au fost foarte surprinşi de curajul si ambitia copilui, care în final reuşeşte să schimbe destinul unui mare regizor.
            Al doilea film a fost o comedie numită Ice Age 4 . Toata lumea a fost amuzată de acest film, deoarece personajele erau  niste animale vorbitoare simpatice, care au trăit pe planeta noastră în Era  glaciară, după cum se poate observa  şi din  titlul filmului. Acesta a durat aproximativ două ore, în care  copiii nu s-au oprit din râs. Profesorii au fost încântaţi de bucuria elevilor.
           
                                                                                            Popescu Andreea
, clasa a VII-a 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea despre acest articol!